Falling Objects at SnazzySpace.com

Tuesday, 28 June 2011

hati masih sayang , tapi ..

sorry ! and i really mean it :(

kita baru jea two weeks couple and dugaan macam nie dah datang

saya sayang awak , tapi ..
bukan niat saya nak end up our relation mcm nie,
tapi awak yang paksa ..

jealous tu memang bagus , tapi kalau cemburu buta ? siapa jea bhai yang sanggup ?

okay , awak berkawan dengan mana-mana girls pun saya tak kesah ,
bukan sebab tak sayang , tapi saya tau awak kawan jea kott dengan diorang, and saya percaya awak ,

saya harap awak pon macam uh , dapat terime saya kawan dengan lelaki lain , tapi sayang..
awak tak percaya saya :')


tak sangke pulak selama ni awak anggap lelaki lelaki itu semuanya 
scandal saya kan ? hmm

sampaikan awak cakap macam nie kat saya 
"kau lebih menangkan dia dari bf kau sendiri kan ? okay aku ikut cara kau"

awak tau ape perasaan saya ?
saya terkilan sebab awak tak faham saya ,
yes ! memang saya mengaku saya menangkan dia ,
sebab ape ? sebab dia uh abang saya , kitorang dah macam adik beradik ,
saat tu saya tanye diri saya 

betul ke aku sayang dia ? 

saya sendiri tak pasti , fikiran saya bercelaru ,

awak tau apa yang saya cakap masa awak maki dia ?

aku benci kau ! aku sendiri tak pernah maki dia!

tapi saya tahan , sebab saya tak sanggup nak cakap macam tu kat awak ..


hm , awak ingt lagi kite punya janji ?

okay , saya bagi tau awak 
        1: awak dan saya takkan tinggalkan antara satu sama lain
        2: awak dan saya takkan buad kerja gila
        3: awak janji yang awak takkan mara saya lame2
actually banyak lagi , tapi saya tau saya mungkin tak dapat tunaikan janji saya yang first tu ,


saya keliru dengan perasaan saya ,

awak , saya mintak maaf !

3 comments: