Falling Objects at SnazzySpace.com

Monday, 3 October 2011

KISAH KITA

hi ! aku tak tahu nak cerita apa sebenarnya ,


oh yea , aku declare dengan CAPITAL A semula . happy siaa :)


26.09.2011


memang satu tarikh yang paling bermakna lah kan dalam hidup aku .


awak , saya sayang awak , sayang sangat sangat <3
sumpah perasaan tu tak pernah berubah ! :)




cuma satu jea , awak bukan lagi seperti yang saya kenal dulu .


serious , awak jauh berubah :(


kenapa awakk ? apa lagi salah saya pada awak ?


haihh , terasa sangat dengan perubahan yang awak tunjukkan .


kalau dulu , serba serbi awak beritahu saya , even saya tak kesah  


awak pergi mana . tapi sekarang , awak langsung tak pedulikan 


saya kan ? saya bukan apa , cuma ketara sangat perbuatan awak tu


awak banyak tipu saya , saya tahu tu semua . tapi saya diam jea 


, saya malas nak gaduh dengan awak . sebab saya tahu awak takkan 


pujuk saya langsung kan ? saya rindu awak yang dulu . awak yang 


selalu care tentang hidup saya :(


kalau kita couple balik sebab awak kesian dekat saya , baik 


awak fikir elok elok . saya dah tak sanggup nak lap air mata 


saya seorang-ii . awakkk , betul ke awak sayang saya ? jangan 


tipu diri sendiri , tak baik :) jujur lagi bagus wak . jangan


seksa saya .




apa apa pun , saya sayang awak sangat sangat biyy <3 sumpah !

Tuesday, 28 June 2011

hati masih sayang , tapi ..

sorry ! and i really mean it :(

kita baru jea two weeks couple and dugaan macam nie dah datang

saya sayang awak , tapi ..
bukan niat saya nak end up our relation mcm nie,
tapi awak yang paksa ..

jealous tu memang bagus , tapi kalau cemburu buta ? siapa jea bhai yang sanggup ?

okay , awak berkawan dengan mana-mana girls pun saya tak kesah ,
bukan sebab tak sayang , tapi saya tau awak kawan jea kott dengan diorang, and saya percaya awak ,

saya harap awak pon macam uh , dapat terime saya kawan dengan lelaki lain , tapi sayang..
awak tak percaya saya :')


tak sangke pulak selama ni awak anggap lelaki lelaki itu semuanya 
scandal saya kan ? hmm

sampaikan awak cakap macam nie kat saya 
"kau lebih menangkan dia dari bf kau sendiri kan ? okay aku ikut cara kau"

awak tau ape perasaan saya ?
saya terkilan sebab awak tak faham saya ,
yes ! memang saya mengaku saya menangkan dia ,
sebab ape ? sebab dia uh abang saya , kitorang dah macam adik beradik ,
saat tu saya tanye diri saya 

betul ke aku sayang dia ? 

saya sendiri tak pasti , fikiran saya bercelaru ,

awak tau apa yang saya cakap masa awak maki dia ?

aku benci kau ! aku sendiri tak pernah maki dia!

tapi saya tahan , sebab saya tak sanggup nak cakap macam tu kat awak ..


hm , awak ingt lagi kite punya janji ?

okay , saya bagi tau awak 
        1: awak dan saya takkan tinggalkan antara satu sama lain
        2: awak dan saya takkan buad kerja gila
        3: awak janji yang awak takkan mara saya lame2
actually banyak lagi , tapi saya tau saya mungkin tak dapat tunaikan janji saya yang first tu ,


saya keliru dengan perasaan saya ,

awak , saya mintak maaf !

Thursday, 28 April 2011

kamu tetap juara !!!

huh ! keputusan dah pun diumumkan , seriously aku tak puas hati !!!
ape sehh siap keluar tali pulak , tapi menang ? takpe dato , kite kalah bermaruah !!!
yang penting , bagi warge sedar , kite tetap juara kan ? sebab cikgu2 dah tengok keputusan and pemenang sebenar ialah kita  !!!

ingat ape pun yang terjadi 


JANGAN PERNAH KELUAR DARI PENGAKAP, 
JANGAN PERNAH JADI PENGKHIANAT !!!


ONCE A SCOUT , ALWAYS A SCOUT <3



PENGAKAP BERSAUDARA!!


INGAT INGAT ITU REMEMBER ,  
JANGAN LUPA ITU DONT FORGET
SAYA SAYANG KAMU ,
I LOVE YOU
HANYA ENGKAU 
ONLY YOU 



Girl Scouts together, that is our song.
Winding the old trails, rocky and long.
Learning our motto; living our creed.
Girl Scouts together in every good deed.

Girl Scouts together, happy are we.
Friendly to neighbors, far o’er the sea.
Faithful to country; loyal to home.
Known as true Girl Scouts wherever we roam.


ingat yea semua !!


Sunday, 24 April 2011

CINTA ANTARA KITA

cinta antara kita tiada penghalangnya ..

haih ,rindu dia dohh , rindu sangatsangat , tapi nak buat mcmana ,
dah aku yang tak reti nak menghargai kan , so terima lah padahnya

he were everything to me , and i do love him , but he's already
gone ,,

DULU KITE MACAM NIE KAN AWAK ?
tapi sayang , sekarang semua tinggal sejarah , 
awak pergi macamtu je , sampai hati awak buad saye nangis

saye dah tak sanggup nangis sebab awakk , 

AWAK !!! SAYA RIDU AWAK SANGAT , 
saya tau peluang tu tak mungkin ade lagi sebab awak dah banyak bagi saya peluang


awak oh awak !!!
i need you , i want you , only you !!!

everything was wrong , and i know its all my fault babe !!
but , i want you to know that


I MISS YOU , I MISS YOUR DARING LOOK , I MISS YOUR LAUGH , I MISS YOUR VOICE , I MISS TO HEAR ''babe, i love you"
I MISS EVERYTHING ABOUT YOU <3



babe , i miss being with you , i want you back 

lastly , i love you for the rest of my life <3

Saturday, 23 April 2011

kawad oh kawad

kawad ? hm, secara jujur aku cakap , aku dah mula bosan dengan ni semua ..


kaki pacak , pinggang kunci , siku lurus , tangan paras , dada bukak , kpale langut , mate pandang 200 meter ke hadapan 


SUSAH SANGAT KE NAK BUAT MACAM TU ??


persoalan tu dah banyak kali singgaah kat fikiran aku , dah naik bosan , muak , semua ade ahh


memang lah spirit latihan dengan spirit pertandingan lain, tapi dari segi latihan aku tau korang bole buad ke tak bole ,


HAMPA ? SEDIH ? KECEWA ?


perasaan tu takyah cakap , memang bercampur aduk lah wehh , sebab tu tadi aku malas nak ajar even command sekalipun ,tension !!!
mane taknye , asyik cakap bende same je , bole jadi gila tau tak ??
tolong lah , semua orang nak rasai kemenangankan ? tapi ingat bole ke kalau macam ni style korang kawad ?


JANGAN PERNAH MIMPI UNTUK JADI SANG JUARA KALAU TAK PERNAH BERSUNGGUH SUNGGUH 






TOLONG ,FIKIR DAN RENUNGKAN APE YG AKU CAKAP KALAU NAK RASAI KEJOHANAN TU  


SAYANG KORANG SANGATSANGAT !!!


malas dah nak fikir , ape ape pun, goodluck untuk korang semua

Friday, 22 April 2011

give me love

seronok sangat tengok orang ade couple ni ! jealous weyh ..

dulu pernah ade si dia , tapi tak reti nak hargai kan ? so , terlepas macam tu jee 
sedih ?tak payah tanye , sebab memang sedih gila ah kan

but now , dah tak sedih dah , even takde boyfie ,i still have a lot of friend 





SAYA SAYANG SANGAT KAT AWAK SEMUA !!  SETIAP SAAT TERINGAT KAT KORANG KORANG TAU ? especially  kau budak kecik  sara !!





sebenarnye ramai lagi !! okay , check this out




ha !!!mereka ini lagi lah saya sayang !! cume malas je nak bagitahu !!!! 

apeape pun yang jadi , aku sayang korang sampai mati !!

Thursday, 21 April 2011

tabahkan hati aku

semangat ? entah hilang ke mana .

dugaan ? semakin banyak , sampai tak mampu nak tanggung 

kawan ? ape gune ade kalau makan kawan ?  

dugaan , dugaan , YA ALLAH , tolong lah aku .. hilang dah semua semangat aku ..
aku dah tak sanggup .. 

kalau betul salah aku , ampunkan aku sahabat , ampunkan aku ya tuhan , ampunkan aku sedarian ..
bukan maksud aku ..

AKU DAH KENAL MANA KAWAN , MANA LAWAN 

tyaa ,shaki , sara , syabila , farhana ,,

thanks sebab sentiase ade dengan aku .., kawan yang aku sayang , yang aku percaya ..
entah mane menghilang ..

susah dah nak teruskan hidup nie .

SELAGI KAU ADE PELUANG NAK KUTUK AKU , KUTUK LAH KAWAN, AKU TAK KESAH 

sebab kau BUKAN KAWAN , TAPI KAU LAWAN !!

HATI : tenang lah sayang .. ade diorang pun TAK KEMANA .. just sabar and redha jea !!


because :

WHAT GOES AROUND , COMES AROUND !

Monday, 11 April 2011

seorang teman

maserra allysa : she's the best friend ever !! i love her and will always do ,

haih , daripada 6 sahabat kini cume tinggal dua ..

bella , auni , lisa , zira , shaki , min ..
 but now hanye tinggal bella and shaki je 
sebab semua dah pindahh ..
ingat la walau ape pun jadi AKU AKAN SAYANG KORANG SAMPAI BILA BILA WEHH !!! 
TOLONG LAH INGAT SEMUA MEMORI KITA 

dari kita form 2 sampai lahsekarangg   .. dari yang baik sampai lah ke jahat  .. hahaha

memori kita semua kekal kat ingatan aku dohh .. ingat semua janji kita ..

haa , i'm gonna my muncett lisa  !!!    i've to through this year without her , without my baby auni ,
how can i live without them ?
oh my !!! i cant and i know i cant !!! oh god help me please

cikgu : bella , auni , maserra , shakira !!! awak pergi mana ni sampai semua tak masuk kelas ??

kami : kami ponteng cikgu !!

hahaha ..

suprise party , hey stone !! lepak kat canteen sampai balik , menganjing budakk , gelakkan orang , letak gam kat beag orang , conteng tepi dinding library , tiru mase exam ,,   



sape yang nak buat tu semua kalau bukan KITA .. 
kadang kadang bila aku tengok balik semua gambar kita , aku nangis weehh !!

aku sayang sangat kat korang .. especially kau auni !!

take care sayang , ingat semua memori kite 

i love you all for the rest of my life <3 

i have a DIGNITY , how about you ???

setelah mendapat segala kutukan dan cacian dekat laman sesawang facebook oleh itu HANJING  aku hanya tergelak sebab aku tau ,budak macam tu memang tak MATANG even dia TUA SETAHUN DARI AKU

PERANGAI TAK UBAH MACAM BINATANG


HAHA ,KESIALAN DIA MAKIN TERSERLAHH .aku punya sakit hati dengan diaa , HANYA ALLAH YANG TAHU


AKU TAHU SEMUA RAHSIA DIA  !!SO NAK AKU CERITA KE ?? aku tak sekejam tu


sebab ni MARUAH SEORANG PEREMPUAN , TAK BAIK BUKAK AIB ORANG ,, BETUL KAN ?
TAPI AKU TAK PASTI KALAU MINAH NI ADE MARUAH dan AIB ATAU TAK !!!!


Rase macam takde 


aku tak pernah tergugat pon dengan note atau status anjing yang kau buat sebab perangai kau tak ubah macam binatang !!1

aku akan terus diam kan diri ,, tapi ingat WHAT GOES AROUND , COMES AROUND !!!

Wednesday, 6 April 2011

first time ber-blogger :)

okay , first of all , name aku sharliena nabila , and i also known as bella ,,
i'm sweet sixteen this year .. aku masih baru and tegur tegur kalau ade kejengkelan . hahah 
thats all !!! :)