Falling Objects at SnazzySpace.com

Monday, 3 October 2011

KISAH KITA

hi ! aku tak tahu nak cerita apa sebenarnya ,


oh yea , aku declare dengan CAPITAL A semula . happy siaa :)


26.09.2011


memang satu tarikh yang paling bermakna lah kan dalam hidup aku .


awak , saya sayang awak , sayang sangat sangat <3
sumpah perasaan tu tak pernah berubah ! :)




cuma satu jea , awak bukan lagi seperti yang saya kenal dulu .


serious , awak jauh berubah :(


kenapa awakk ? apa lagi salah saya pada awak ?


haihh , terasa sangat dengan perubahan yang awak tunjukkan .


kalau dulu , serba serbi awak beritahu saya , even saya tak kesah  


awak pergi mana . tapi sekarang , awak langsung tak pedulikan 


saya kan ? saya bukan apa , cuma ketara sangat perbuatan awak tu


awak banyak tipu saya , saya tahu tu semua . tapi saya diam jea 


, saya malas nak gaduh dengan awak . sebab saya tahu awak takkan 


pujuk saya langsung kan ? saya rindu awak yang dulu . awak yang 


selalu care tentang hidup saya :(


kalau kita couple balik sebab awak kesian dekat saya , baik 


awak fikir elok elok . saya dah tak sanggup nak lap air mata 


saya seorang-ii . awakkk , betul ke awak sayang saya ? jangan 


tipu diri sendiri , tak baik :) jujur lagi bagus wak . jangan


seksa saya .




apa apa pun , saya sayang awak sangat sangat biyy <3 sumpah !

No comments:

Post a Comment